Jyväskylän yliopisto hakee apulaisprofessoria

Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunta hakee 

APULAISPROFESSORIA (Assistant/Associate Professor, tenure track), laskennallinen tiede (erityisesti hyvinvoinnin ja terveyden tekoälytutkimus) 

Haussa olevan Informaatioteknologian tiedekunnan ja Keski-Suomen hyvinvointialueen yhteisen apulaisprofessuurin on tarkoitus syventää ja monipuolistaa yhteistyötä näiden yksiköiden välillä. 

Työsuhde alkaa 1.3.2024 (tai sopimuksen mukaan). Assistant -tason tehtävä on määräaikainen 3–5 vuodeksi ja associate -tason tehtävä 5 vuodeksi. Tenure track –vakinaistamispolun tavoitteena on eteneminen toistaiseksi voimassa olevaan professorin työsuhteeseen.

Linkki hakuilmoitukseen: Apulaisprofessori (Assistant/Associate Professor, tenure track), laskennallinen tiede (erityisesti hyvinvoinnin ja terveyden tekoälytutkimus) | Informaatioteknologian tiedekunta | TalentAdore – Edistyksellinen Hakijakokemus