Rekry: Simulointikonsultti / -asiantuntija (Delfoi)

Haku päättyy (viimeistään) 10.1.2020

Delfoi hakee simulointikonsulttia/-asiantuntijaa Lean-konsultointiryhmäänsä Espooseen. Henkilön tehtävät painottuvat teollisuus-, terveydenhuolto-, logistiikka-, julkishallinto- ja palvelusektoreiden asiakkaidemme simulointi- ja kehitysprojekteihin, sisältäen mm. simulointimallinnusta, analysointia, asiakkailla tapahtuvaa projektityötä sekä simulointityökalujen käytön jatkuvaa kehittämistä. Vastuullesi kuuluu myös simulointimallien määrittelyjen laadinta sekä tulosten esittämistä asiakkaille, yhdessä tiimin muiden jäsenten kanssa. Sinulta odotetaan kykyä sisäistää ja dokumentoida kompleksejakin systeemejä ja myöhemmin analysoida tulokset ja muodostaa tuloksista yhteenvetoja. Tehtäviisi voi myös kuulua simulointimallin ja FlexSim-ohjelmiston toimittaminen ja kouluttaminen asiakkaalle.

Lisätietoja…