FORS järjestää EURO -konferenssin vuonna 2022

Suomen Operaatiotutkimusseura on saanut järjestettäväkseen EURO 2022 -konferenssin. Konferenssi järjestetään 4.-7. heinäkuuta 2022  Aalto-yliopiston kampuksella Otaniemessä, Espoossa.

EURO -konferenssi on Euroopan operaatiotutkimusseurojen kattojärjestön EURO:n kahtena vuonna kolmesta järjestettävä päätapahtuma. Siihen osallistuu tyypillisesti yli 2000 ihmistä operaatiotutkimuksen kaikilta osa-alueilta yli 70 maasta ympäri maailman. Se on siis mitä mainioin tilaisuus tavata alan parhaat asiantuntijat ja kuulla esityksiä uusimmasta tutkimuksesta, menetelmäkehityksestä ja käytännön sovelluksista. Konferenssin saapuminen Suomeen tarjoaa täten suomalaiselle operaatiotutkimus- ja analytiikkaosaamiselle erinomaisen näkyvyyden kansainvälisten asiantuntijoiden joukossa.

Lisätiedot:

Antti Punkka
Chair, conference organizing committee
antti.punkka@aalto.fi

Juuso Liesiö
Co-chair, conference organizing committee
juuso.liesio@aalto.fi