Analytiikka päättäjien tukena: Kokemuksia matemaattisten mallien hyödyntämisestä organisaatioissa -seminaari 28.11.2018

Suomen operaatiotutkimusseura järjestää keskiviikkona 28. marraskuuta 2018 seminaarin otsikolla ”Analytiikka päättäjien tukena: kokemuksia matemaattisten mallien hyödyntämisestä organisaatioissa”. Seminaarissa kuullaan esitelmiä siitä, miten analytiikkaa on käytännössä hyödynnetty ja minkälaisia haasteita ja huomioitavia seikkoja sen käyttöön liittyy, etenkin inhimillisestä ja organisaation näkökulmasta. Seminaari järjestetään Tieteiden talolla (kirkkokatu 6, Helsinki) ja ohjelma alkaa klo 14:00. Seminaari päättyy klo 18 mennessä. Seminaarin jälkeen halukkailla on mahdollisuus jatkaa keskustelua omakustanteisella illallisella läheisessä ravintolassa.

ILMOITTAUTUMINEN

PUHUJAT:


”Tiedolla johtaminen pitkän aikavälin päätöksenteossa”
Joonas Ollila
, WeOptIt
COO

 


”Matemaattiset mallit poliittisen päätöksenteon tukena”
Riikka Siljander
, Ympäristöministeriö
Erityisasiantuntija

 


”Suurin epävarmuus – ihminen. Miten mallit saa osaksi päätöksentekoa”
Petri Rikkinen
, Futurice / Aalto-yliopisto
Culture & Business Engineer / Jatko-opiskelija

 


”Ulkoistaa vai ei? Sisäisen analytiikkafunktion hyödyt”
Anssi Käki
, UPM
Director, Advanced Analytics

 


ILMOITTAUTUMINEN

Seminaarin hinta on seuran jäsenille 30€ ja ei-jäsenille 100€. Opiskelijahinta on 5€ sisältäen tarjoilut tai 0€ ilman tarjoiluja. Osallistujille lähetetään maksutiedot sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä. Ilmoittautumiset pyydetään 21.11. mennessä.

Systeemianalyysin, päätöksenteon ja riskienhallinnan tohtorinkoulutusverkoston jatko-opiskelijoilla on mahdollisuus saada seminaariosallistumiseensa rahoitusta verkostosta. Jos haluat hyödyntää tätä mahdollisuutta, otathan yhteyden FORS:n sihteeriin Lauri Neuvoseen (sihteeri@operaatiotutkimus.fi).