Skip to main content.

Jäsenlomake

Täytä lomakkeelle tarvittavat tiedot. Tietoja käytetään ainoastaan seuran toiminnassa eikä niitä luovuteta ulkopuolisille tahoille. Jäsenmaksulomake toimitetaan kevään jäsenlehden postituksen yhteydessä tai sähköpostitse. Käytä jäsenmaksua maksaessasi viitenumeroa!

Seuran jäsenyys on perustutkinto-opiskelijoille ilmainen. Jäsenmaksu on jatko-opiskelijoille 25 euroa sekä muille 30 euroa vuodessa. Yrityksen tai yhteisön kannatusjäsenyyden hinta on 500 euroa vuodessa ja se oikeuttaa kahteen tahon edustajan jäsenyyteen. Tahon kaikilla edustajilla on lisäksi mahdollisuus osallistua seuran maksullisiin tapahtumiin jäsenhinnoin. Kannatusjäsenyyden etuna yritys saa myös tunnuksensa etusivulle ja seuran jäsenlehteen sekä oikeuden ilmoittaa avoimista työpaikoistaan seuran sivustolla. Lisätietoja kannatusjäsenyydestä saat seuran sihteeriltä.

Päivittäessäsi tietoja täytä vain nimesi, muuttuneet tiedot sekä sähköpostiosoite mahdollisten epäselvyyksien varalta. Huomioi mahdolliset entiset nimet tietoja päivittäessäsi ja erotessasi.

Uusi jäsen
Tietojen päivitys
Eroaminen seurasta

Sukunimi ja etunimi:
Yritys:
Postiosoite:
Postinumero:
Postitoimipaikka:

Sähköposti:
Jäsentyyppi:

Mitä kautta sait tietoa seurasta?


Ajankohtaista